Olen kuvannut useille yrityksille erilaisia kuvia. Perinteisiä studiossa otettavia tuotekuvia en ota, mutta yrityksesi toiveet huomioiden voidaan kuvaukset järjestää monella muulla tavalla.
Teen yrityksille myös nettisivujen ja verkkokauppojen päivityksiä, sekä ylläpitoa. Lisäksi sisällöntuotantoa mm. Facebookiin tai Instagramiin. 

Tarjoamani paketit yrityksesi markkinointiin:

Paketti 1. Sisällön päivitys pieni. Tämä paketti pitää sisällään nettisivujen tai verkkokaupan sisällön päivitystä, niin että materiaalit tulevat suoraan yritykseltä. 
Paketti 2. Sisällön päivitys suuri. Tämä paketti pitää sisällään nettisivujen tai verkkokaupan sisällön päivitystä ja tuottamista. Sisältää esimerkiksi liiketilojen tai työtapahtumien kuvaamista, sisällön tuottamista.
Paketti 3. Nettisivujen tai verkkokaupan muodonmuutos. Tämä paketti pitää sisällään koko netiisivujen tai verkkokaupan ulkonäön muutoksen, sisällön tuotannon ja kuvauksen.
Paketti 4. Sosiaalisen median sisällöntuotanto /päivitys. Pitää sisällään sisällön tuotantoa yrityksen sosiaalisiin medioihin tai niiden ulkonäön päivitystä, sekä yhden kuvauksen josta saadaan noin 5-10 someen. 
Paketti 5. Päivitys. Tämä paketti pitää sisällään jatkuvan nettisivujen ja/tai verkkokaupan ja/tai somen päivityksen toiveiden ja sopimuksen mukaisesti. Apuna jos yrityksessä ei ole aikaa keskittyä  tai osaamista näihin.
Paketti 6. Kuvaus. Uudet kuvat esimerkiksi liiketiloista, henkilökunnasta, tuotteista tai projekteista, sekä yrityksen tapahtumista.

Kuvauksien aika paketeissa 2-5 on 1 tunti. Paketissa 6 määräytyy aika kohteen ja toiveiden mukaisesti.

Pyydä tarjous tai kysy lisää tarjoamistani paketeista sähköpostilla.

Back to Top